X

 


SVI’ers
Het seizoen 2019/2020 ligt al een hele tijd stil. Bijzondere tijden zijn het. Stilgelegd door een virus wat nog steeds zijn impact heeft en ons dagelijks bezighoudt, beperkt maar ook weer laat nadenken over wat echt belangrijk is. Wat zeker belangrijk is: bewegen, actief zijn ook op sociaal gebied en dat is waar we als vv SVI ook voor staan. Elkaar ontmoeten, samen sporten en plezier maken. Gelukkig wordt er door veel teams wel met veel plezier en enthousiasme getraind en kan dat doorgaan tot en met 13 juni met de huidige teamindeling. In het weekend van 13/14 juni volgt er meer informatie.

Ergens in september mogen er weer wedstrijden gespeeld worden, misschien eerder maar dat is absoluut nog niet zeker dus we moeten er rekening mee houden dat we de komende periode t/m de schoolvakanties alleen mogen trainen of bij de jeugd onderlinge wedstrijden mogen spelen.
Hopelijk kan en mag het straks weer “ouderwets”.

Het voetbalbestuur is ook verantwoordelijk voor de indelingen van de mini’s tot en met de senioren en daar willen we enige uitleg bij geven. Elke lichting ( bv JO19 ) heeft een “eigen” scout. Dat betekent dat we als voetbalbestuur niet alleen afgaan op de input van de trainers maar ook van de scout en daarnaast is er per lichting een Technisch Coördinator. Zij bepalen gezamenlijk welke speler het beste past in welk team.
Hiermee willen we de driehoek ( veiligheid/plezier/prestatie ) zo goed als mogelijk binnen SVI waarborgen en ieder kind/mens zijn/haar talent de ruimte geven binnen de mogelijkheden die we hebben.
Dat zou de normale procedure zijn maar dat kan nu dus niet.
Hoe dan wel:

In het weekend van 13/14 juni maken we de VOORLOPIGE indeling bekend. Bij deze indeling volgt een brief per lichting wat de vervolgprocedure is. Deze brief ontvangen alle leden, via mail, website, ledenportaal, app etc etc. Daarin staat ook of er na 12 juni getraind kan worden met de nieuwe teams, hoe lang en of er eventueel in augustus (onderling) wedstrijden gespeeld mogen worden. 

 

We houden eenieder op de hoogte en zorg met elkaar voor een mooie en sportief goede seizoenafsluiting en blijf vooral gezond.

Met vriendelijke groet

Arjan Jansen
Voorzitter voetbal
 

Teamindeling nieuwe seizoen