X

 


SVI’ers
Het seizoen 2020/2021 was gedenkwaardig. Gelukkig is er nog de Regiocup die we mogen spelen in de maand juni waardoor het seizoen in ieder geval voor de junioren niet als een nachtkaars uitgaat.

Ondanks dat jullie vast nog niet bezig zijn met het nieuwe seizoen maar met het EK en vooral de gelukkig afnemende maatregelen ivm Corona zijn we hier als voetbalbestuur al wel druk mee.

Bijgaande VOORLOPIGE indelingen zijn gemaakt door de Technisch Coördinatoren per lichting in afstemming met de trainers en uitgaande van de driehoek ( veiligheid/plezier/prestatie ) die zo goed als mogelijk binnen SVI op te stellen zodat ieder kind/mens zijn/haar talent de ruimte krijgt binnen de mogelijkheden die we hebben.

Met name het accent op voorlopig want er kunnen allerlei redenen zijn om na de zomerperiode nog aanpassingen te moeten doen. Aanmeldingen, verhuizingen, blessures noem maar op.

Voor nu, geniet van het mooie weer, het EK, de wedstrijden in de Regiocup en de onderlinge lokale wedstrijden vanaf volgende week voor de senioren.
We wensen iedereen een goede en mooie zomer en hopelijk gaan we op naar een “normaal” nieuw voetbalseizoen.


Met vriendelijke groet
Arjan Jansen
Voorzitter voetbal

Teamindeling nieuwe seizoen