X

 


SVI’ers

Het seizoen 2021/2022 is bijna afgelopen. Het steeds mooier wordende weer geeft aanleiding om aan vakantie te denken en even afstand van het voetbal te nemen maar dat geldt nog niet voor iedereen. Helaas weinig toernooien maar wel nog een belangrijke laatste finalewedstrijden van diverse teams waaronder het de JO15 en het 2e elftal kunnen een mooi slot aan wederom een bewogen seizoen geven.

Maar niet alleen de voetballers zijn actief binnen een vereniging maar zeker ook de mensen die het voetbal mogelijk maken: coördinatoren, wedstrijdsecretariaat, scheidsrechters, kantinemedewerkers, leiders, trainers etc. etc. honderden vrijwilligers die er gezamenlijk voor zorgen dat u en jij dat mooie spelletje kunt spelen in een ambitieuze, sfeervolle en gezellige omgeving.

We hebben nog 1 Organisatie Coördinator onderbouw nodig….wie o wie??                                     voor info of opgave: secretarisvoetbal@vvsvi.nl

 Het voetbalbestuur is ook verantwoordelijk voor de indelingen van de mini’s tot en met de senioren en daar willen we enige uitleg bij geven. Elke lichting ( bv JO19 ) heeft een “eigen” scout. Dat betekent dat we als voetbalbestuur niet alleen afgaan op de input van de trainers maar ook van de scout en daarnaast is er per lichting een Technisch Coördinator. Zij bepalen gezamenlijk welke speler het beste past in welk team.

Hiermee willen we de driehoek ( veiligheid/plezier/prestatie ) zo goed als mogelijk binnen SVI waarborgen en ieder kind/mens zijn/haar talent de ruimte geven binnen de mogelijkheden die we hebben.

De komende weken wordt hier hard aan gewerkt maar in tussen worden er bv al wel toernooien gespeeld en getraind met de VOORLOPIGE selecties voor volgend seizoen.

Met name het accent op voorlopig want er kunnen allerlei redenen zijn waarom jij of uw kind wel of niet bij een voorlopige selectie zit.

Dit jaar vlak voor de FAMILIEDAG ( prachtig weer met mooie activiteiten en vooral een gezellige sfeer ) wordt de indeling van de teams bekend gemaakt maar ook dan is de indeling nog geen 100% zekerheid omdat in de zomerperiode er nog van alles kan gebeuren.

We houden eenieder op de hoogte en laten we zorgen voor een mooie en sportief goede seizoenafsluiting.

Met vriendelijke groet

Arjan Jansen

Voorzitter voetbal

Teamindeling nieuwe seizoen